Medverkande

Hans Gardemar, Kapellmästare/Keyboards

gardemar_smallHans Gardemar är extremt meriterad i musikbranschen och en av landets ledande arrangörer. Han har jobbat som musiker och/eller kapellmästare åt artister som Povel Ramel, Scorpions, Lill Babs, Lasse Berghagen, Magnus Uggla, James Last, Björn Skifs, Lena Philipsson för att nämna några. Bortsett från att jobba med toner och arrangemang i alla dess former, har han också ett gigantiskt motorintresse.
 

Jonas Lindeborg, Trumpet

JonasL_smallJonas Lindeborg har efter utbildningen vid kungliga musikhögskolan rört sig fritt mellan genrer och stilar. Han har till exempel jobbat med Kungliga Filharmoniska orkestern, Maskinen, Mariam Wallentin, Björn Skifs, Louise Hoffsten , Alice Babs och Folkoperan. Jonas är dessutom aktuell med två album-releaser under året, där han samarbetat med tunga musiker som Mike Stern, Lew Solof och Bill Champlin.
 

Jonas Thander, Träblås

JonasT_smallJonas Thander är utbildad på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har under årens lopp spelat med de flesta i branschen. Mycket tack vare sin medverkan i olika husband som exempelvis ”Sommarkrysset”, ”Ladies Night” och ”Rosa Bandet-galan”. Jonas är dessutom en flitigt anlitad musikproducent och låtskrivare, som gjort musik till bland annat Disney.
 

Peter Milefors, Trummor

PeterM_smallPeter Milefors är kanske mest känd under sitt smeknamn Milan. Han är en hårt anlitad trummis som spelat med mängder av den svenska artisteliten. Milan har dessutom spelat med Björn Skifs sen Zkiffz-tiden på 80-talet. Han är även medlem i Svenska Lyxorkestern och en mycket skicklig dansare som behärskar de flesta stilar med bravur (särskilt stepp).
 

Bosse Persson, Elbas/kontrabas

OLYMPUS DIGITAL CAMERADenna musikaliska allätare från Pajala är son till den smått legendariske stordragspelaren Pajala-Hasse. Bosse har lirat med många svenska artister som exempelvis Carola, Lena Philipsson, Povel Ramel och Magnus Uggla. Bosse är dessutom Björn Skifs fasta basist sen lång tid tillbaka. Och förutom att musicera älskar han att renovera sin Amazon. Det har han för övrigt gjort de senaste 20 åren. Fast alla som känner honom vet att den troligtvis
aldrig kommer bli helt färdig.
 
 
 
 

Sebastian Nylund, Gitarr

sebastiannylund_smallSebastian Nylund från Kolbäck har hela världen som sin arbetsplats och har spelat med artister som Tomas Ledin, Ricky Martin, Carola, Santana, Enrique Iglesias, Lena Philipsson, Christer Sjögren, Håkan Hellström, Sven-Bertil Taube och nu Björn Skifs. Faktum är att listan kan göras betydligt längre. Han är helt enkelt en av Sveriges mest anlitade gitarrister.
 
 
 

Jörgen Ingeström, Keyboards

jorgeningestrom_smallJörgen Ingeström är en välrenommerad keyboardist som har spelat med Björn Skifs under flertalet år. Utöver detta har han också turnerat och spelat med mängder av stora stjärnor, som till exempel Tomas Ledin för att nämna någon. Jörgen jobbar även som musikproducent och har producerat både svenska och utländska artister.
 

Pete Beachill, Trombon

petebeachill_smallPete Beachill har jobbat som professionell trombonist i London de senaste 30 åren. Och varit studiomusiker åt alla från Paul McCartney och Michael Jackson till Pink Floyd och Robbie Williams. Pete har dessutom turnerat med legendarer som Tom Jones, Sting, Robert Plant och många fler. Hans musik kan också höras på en rad olika soundtracks som exempelvis Gladiator och Bondfilmen Casino Royale.
 
 

Magnus Bengtsson, Gitarr

MagnusB_smallMagnus Bengtsson är en allround-musiker som verkat i en massa olika genrer med artister som Alf Hambe, Sven-Bertil Taube, technobandet Basic Element, Magnus Uggla, Niklas Strömstedt och många fler. Han har också spelat med Björn Skifs sen 2001. Och som om inte detta skulle vara nog har han även sjungit i operakören på Drottningholms Slottsteater.
 

Dea Nordberg, Kör

DeaN_smallDea är född på en hästgård i Blekinge. Hon inledde banan mot showbiz, via studier på bland annat Fridhems folkhögskola, Kulturama och Danshögskolan. Dea har under de senaste 15 åren varit flitigt anlitad som körsångerska och sångerska både i och utanför Sverige. Hon har jobbat med allt från Tommy Körberg och Robyn till Lena Philipsson och Agnes. Utöver detta har hon släppt en singel med Patrik Isaksson, åkt på världsturné med Roxette, medverkat som solosångerska i ”DELIRIUM” och ”Viva Elvis” med Cirque Du Soleil i Las Vegas, deltagit tio(!) gånger i Eurovision Song Contest och mycket, mycket mer. Nästa projekt blir hennes egen EP som går under namnet ”DEA”.
 

Jessica Marberger, Kör

JessicaM_smallJessica Marberger är uppvuxen på västkusten i norra Bohuslän. Hon började karriären på Sunwing med olika shower. Därefter fortsatte hon på Wallmans Salonger och i Robert Wells ensemble i Rhapsody in Rock. Jessica har körat med de flesta stora artister i Sverige, som exempelvis Carola, Tommy Körberg och nu senast med Sanna Nielsen i Eurovision Song Contest. Förutom detta har hon även varit med i Melodifestivalens huskör under flera år samt haft ett eget nummer tillsammans med Shirley Clamp och Vera Prada. I höst kan man dessutom se henne på Hamburger Börs där hon medverkar i Orups sprillans nya show.